Patakparti klímás otthon teremgarázzsal

2033 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Azonnal költözhető patakparti klímás otthon TEREMGARÁZZSAL

Eladóvá vált e Rákos-patak partján álló csendes, napfényes otthon. A környék mind közlekedés, mind ellátottság szempontjából kitűnő. Sétatávolságra több szupermarket (SPAR, Penny), pékség, étterem, kávézó várja vendégeit, a közeli buszmegállóból pár perc alatt az Örs vezér terére utazhatunk – akár éjszakai járattal is. Aktív pihenésre vágyóknak közel a Mogyoródi úti sportpálya, a patakpart és a Paskál Gyógy- és Strandfürdő.

A mindössze 6 lakásos társasház anyagilag és lakóközösség szempontjából is rendezett, nyugodt, barátságos lakókkal. A ház körüli kedves, füvezett kertet szabadon lehet használni pihenésre. A kertkapu és a ház bejárata is zárt, biztonságos, kaputelefonnal szerelt. A tulajdoni lapon 70 négyzetméteres lakás belső területe a teraszok nélkül 61 nm. A lakáshoz megvásárolandó a társasház alatti teremgarázsban található gépkocsibeálló, melyet automata kert- és garázskapun át lehet megközelíteni. Az ára 2,9 millió Ft. A közterületi parkolás a ház előtt ingyenes.

A lakás közepén elhelyezkedő étkezős konyha, igazi napfényes tér. A tágas nappali hangulatos, benapozott élettérként funkcionál, a hozzá csatlakozó majd’ 10 négyzetméteres teraszon pedig kipihenhetjük a hét fáradalmait. Erkély csatlakozik a hálószobához is ahol a nyugodt alvást redőnyös sötétítés segíti elő. A konyhai gépeket és bútorokat, valamint a háló beépített szekrényét az ár tartalmazza, a többi helyiség hangulatát és berendezését az új tulajdonos alakíthatja ki. A kádas fürdőben kapott helyet a gáz cirkó, illetve a toalett is. A lakás biztonságáról a kitűnő minőségű bejárati ajtó, a Zuglói Kerületőrségre bekötött távfelügyeleti riasztórendszer és külső kamerák gondoskodnak.

Összefoglaló az ingatlanról: patakpart, teremgarázs, sok ablak és napsütés (több, mint 15 négyzetméter üvegfelület, mind redőnnyel), tágas helyiségek, riasztó és kamerák, dupla klíma, dupla terasz, kert és kitűnő közlekedés.

Az ingatlan per- és tehermentes, gyorsan birtokba vehető, bármikor rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni, szerethető lakásra talál benne! Ha több szobát szeretne: a nappali mérete és az ablakok elhelyezkedése miatt is könnyen kettéosztható – így második hálószoba is kialakítható.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.