Eladó új építésű modern ingatlan kivételes áron!

405 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Romantika Fővárosában, Gyömrőn, eladó nappali+1 szobás ingatlan egy új építésű házrészben, ahol 6 lakrész került kialakításra saját belső udvaron elhelyezkedő parkolóval OKTÓBER eleji átadással.

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (26,24nm)
Közlekedő (4,78nm)
Szoba (10,8nm)
Fürdőszoba (5,28nm)
WC (1,62nm)
Kamra: (1,1nm)
Alapterület: bruttó 49,82nm

A ház magas minőségi kivitelezéssel épült, a külső falak 30 cm-es téglából, 10 cm-es DRYVIT szigeteléssel, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal burkoltak.

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet minden helyiségben külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

5 perc autótávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló, illetve 10 perc sétatávolságra eljuthatunk a Gyömrői vasútállomásra is. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Keleti-Pályaudvarra beérkező vonattal.

Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban