Egy Otthon varázsa Szatymazon

2161 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szatymazon ajánlom figyelmébe mindazoknak ezt az Otthont akik egy igazi szerethető légkörben szeretnének élni.A környezet,a gyümölcsös és a ház mind harmóniában vannak egymással.Mindezt a Villmaszállási kertsoron tudom bemutatni Önnek.
Megközelítése végig aszfaltozott úton történik.

Az ingatlan nyilvántartásban :Kivett lakóház, udvar és gazdasági épület valamint gyümölcsös az ingatlan megnevezése.

Összesen 8267 m2 en egy tökéletes állapotú 85 m2 es tégla alapokon álló vályog falazatú főépület és egy melléképület található.
Ebből 1230 m2 en egy gyönyörű környezetben körbekerített,gondozott Otthonnal fog találkozni illetve ,7037 m2 en gyümölcsös barack,alma,körte,meggy található.

2013 -ban felújítások keretin belül a főépületbe lépve egy étkező fogad bennünket ami egy spanyol gránitlap burkolatot kapott és egy boltiven keresztül a konyhába jutunk ahol ugyanez a hidegburkolat folytatódik tovább.
A fürdőszoba felújítása ,villanyvezetékek cseréje,áthúzása megtörtént.
A külső és belső nyílászárok hőszigetelt üvegezéssel új fa nyílászárót kaptak és mindegyik szúnyoghállóval ellátott.
1 nappali amiből nyílik jobbról is és balról is 1-1 szoba ahol melegburkolatként egyik szobában hajópadló a másik szobában parketta van jelen.

A falak különösen szép,precíz munka eredményét tükrözik.

A téli hideg ellen kellemes hőérzetet gázkonvektorok biztosítják és másik alternetíva fűtésként egy kandallót is elhelyeztek a
nappaliban.
A melegvízet gázbojler bíztosítja.

2 Személygépkocsi tárolására egy nyitott és egy zárt garázs biztosít helyet.

A melléképületben egy szoba egy konyha található illetve egy tároló kapott helyet.

Tulajdonosai nagyon szerettek itt élni de mostmár úgy gondolják, hogy egy fiatalabb, tervekkel , célokkal teli családnak átadnák,ahol a gyerekek nevetésétől lesz hangos szeretett otthonuk.

Ha úgy gondolja,hogy ez lehetne az a hely ahol az életét eltölti hívjon,keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az adás-vétel lebonyolításában illetve az energetikai,hitelügyintézői és ügyvédi ügyek intézésében profi szakemberekkel állunk rendelkezésére.

Hegedűs Csabáné Éva
06306432829
hegedus.csabane@ving.hu

Hegedűs Csabáné Éva

Hegedűs Csabáné Éva

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 643 2829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.